Winkelwagen

Geheugenproducten

 | 

Secure Digital kaarten (SD)


Uitleg nieuwe aanduiding op SD kaarten:

SDHC (Secure Digital High Capacity) werd gevestigd om de groeiende vraag naar HD (Hoge Definitie) video en de opname van het hoge resolutiebeelden te ontmoeten die nu in vele SD-Toegelaten apparaten wordt gebruikt, die kaarten kunnen ondersteunen capaciteiten tot 32GB. SDHC heeft dezelfde fysieke grootte en vorm zoals standaard SD, maar heeft de nieuwe specificatie van SD versie 2.0. Als de SD kaart versie 2.0 en 4GB is of hoger, wordt deze ingedeeld als SDHC kaart. 

LET OP: De SDHC kaarten zijn niet backwards compatibel met SD apparaten, wel zijn de standaard SD kaarten forward compatibel met SDHC apparaten. 

SDA (de Vereniging van de SD Kaart ) heeft ook een classificatie gevestigd (Klasse 2..4 en 6) voor de normalisatie van de verplichte snelheden van de gegevensoverdracht. 
CLASS 2- gewaarborgd minimum schrijfsnelheid van 2MB/s of Hoger. 
CLASS 4- gewaarborgd minimum schrijfsnelheid van 4MB/s of Hoger. 
CLASS 6- gewaarborgd minimum schrijfsnelheid van 6MB/s of Hoger. 
Het minimumsnelheidvermogen hangt af van de fabrikant en het model. Alle kaarten zijn compatibel met SDHC, nochtans voor beste prestaties zou de klasse van kaart die door de fabrikant van het apparaat wordt geadviseerd moeten worden gebruikt. 

Dit nieuwe concept van de snelheidsclassificatie staat het apparaat toe om de SDHC kaart te controleren(controleert de staat, waar de lege ruimtes zijn in het geheugen), om te berekenen welke snelheid in elke sectie van het geheugengebied kan worden gebruikt. Dit bepaalt waar de data wordt geschreven om de gewenste snelheid te behalen. Dit was niet mogelijk met de standaard SD kaartformaat. Als een apparaat een bepaalde klasse adviseert of vereist voor optimale prestaties dan is het het beste om deze klasse aan te houden.

Secure Digital memorycard 1Gb

Secure Digital memorycard 1Gb
Normal speed

Normal speed
Gewicht: 2.0 gram
Afmetingen: 24 x 32 x 2.1mm 


Euro 7.95


Voorraad: 1


Aantal